måndag 9 mars 2009

Tänder, tänder, àterigen TÄNDER!

Nu har Julian haft sina 4 kindtänder pà G samtidigt i ca 2 veckor och det har gàtt förvànandsvärt bra. Var lite fundersam över hur det skulle bli om de skulle behaga komma i samband med min sverigeresa (dvs 13 nätter utan avlastning)... Dock har det gàtt över förväntan.

I natt, i natt.... I NATT... katastrof (tre nätter kvar till Sverige)!!! Lyckades äntligen somna vid 3:30 och fick sova till 7:00. Julian sov extremt oroligt o gnällde sà vid tiotiden fick vi flytta över honom till vàr säng. Detta resulterade i att han sparkade pà mig konstant o vaknade o grät titt som tätt. Vid halv tvà fick jag kliva upp med honom, tàrarna bara rann och rann. Inte sà roligt att sitta i en soffa framför teletubbies till halv fyra pà morgonen!

Nu kan jag lova att oron smyger sig pà.... vill inte, fàr inte börja spöka nu, NU!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

har du testat alvedon(eller liknande)? har hjälpt mina barn ibland!/annie

Anonym sa...

Usch för tänder! Tror att Lova har sina första tänder på gång nu. Hon är grinigare och klängigare än vanligt och det ser ut att klia i munnen. Hon har fått alvedon flera kvällar i rad nu och hon har sovit bra på nätterna. Kram

Unknown sa...

usch..vet precis...=/ men gnugga flytande alvedon på tandköttet. Det kan funka litegrann...

Anonym sa...

Var och hämtade ut ngt man kan stryka pà tandköttet för att ge pà natten om det krisar igen. Det verkar dock som om det inte var tänderna som spökade utan förmodligen magen! Det var ju "bra", nu har han nämligen sovit bra i tvà nätter *ta i trä*... Eller sà trängde en av tänderna igenom just den natten! Har hämtat ut mer "alvedon" oxà sà nu har vi vad vi kan komma att behöva!!!

/Miyala