lördag 19 april 2008

Toker

Maaaaat!

Julius vet hur man blir Julians kompis

Älskade gudmor!

För en vecka sedan, hos min mormor, visade Julian upp sina nya färdigheter- att kasta sig i soffan! Om man ställer honom upp mot soffans ryggstöd står han nöjd ett tag, sedan skjuter han baken rätt ut och kastar sig ned! Hm... börjar ana vart det här kommer att sluta;)!

Han skjuter oxå upp baken i vädret en hel del när han ligger på mage... men trots sina försök kommer han ingenstans!

Idag har han fått sina första bulor (gjort skäl för sitt smeknamn). Han satt ned på golvet och trots alla kuddar jag lagt runtom honom lyckades han trilla emellan två och slå huvudet i bokhyllan... Antar att det här bara är början! Det kan inte hjälpas att det känns som om det är ett tecken på att han börjar bli stooor nu!

4 kommentarer:

Vonkis sa...

Det har ju varit lite problem med hotmail så jag undrar bara om minanmälan har kommit fram?

skoggie sa...

Vänta bara... det är bara att vänja dig att ha hjärtat i halsgropen... har en känsla av att han kommer bli en klättrare!

Anonym sa...

Lilla söta groda! Så ledsamt att vi smittade dig inför hemresan! Kom snart tillbaka, killarna står standby dygnet runt och erbjuder full underhållning...
P.s bit pappa i örat från oss d.s
gudmor

Anonym sa...

hur ärä me lilla sjuklingen?
inatt kom william ner och ville bli kliad på ryggen. han blev kliad och sedan uppskickad. efter en liten stund kom han ner igen och ville bli kliad på ryggen en gång till.. jag kliade han på ryggen och skickade upp honom. tillslut kom han ner för tredje gången och sa då "mamma det kliar på väggen..."
dum mamma som inte fattar att han vill ha med mamma upp...
/svärmor