lördag 1 mars 2008

Àlande pà G?







Julian har nu börjat att förflytta sig! Tyvärr kommer stackarn bara runt runt i en cirkel, men jag har just läst att det är ett steg i utvecklingen mot krypandet... sà... you go little man!!!

Här försöker lillen frustrerat att nà sin leksak! (jag kan säga att det inte är lätt att inte ge den till honom när han blir frustrerad!) Tyvärr kommer han allt längre ifràn den... men med tanke pà hans fina piruett har vi kanske en blivande stjärna här?!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Julian, samt din mamma o pappa!
Va´kul att få se dig o läsa lite om hur dina dagar är just nu. Vi har ju inte sett dig sedan i julas när du var hos mormor o morfar. Vi har just kommit hem från vårt barnbarn - han heter Leo o är några månader yngre än dig - ni kommer säkert att träffas o kunna leka tillsammans när ni är hos era morföräldrar. Kul! Du är ju stora killen nu om man jämför med Leo - du jobbar ju på med ditt "Bäbisjobb" hela dagarna verkar det som så snart är du väl mer i lodrät ställning - än vågrät :-). Leos bäbisjobb består mest av äta o sova, möjligen följa ngn med blicken - sedan är han trött igen :-), men vänta bara...snart springer ni båda två. Ha´det så bra o jobba på.
Hälsningar från Strandberg´s i Bäck.
PS: Ge mamsen ett jätteleende när du vaknar mitt i natten o hon kommer till dig :-), hon faller pladask, vi lovar....hi,hi,hi

miyala sa...

Vad kul att fà en kommentar fràn Bäck:)!

Antar att du saknar ditt barnbarn? Mamma skickade ett par kort, jättesöt! Det har "ni" gjort bra:)