onsdag 4 juni 2008

Bloggtorka

Efterfràgar kommentarer fràn er som är inne och tittar/läser utan att lämna ett avtryck. Svàrt att hàlla motivationen uppe att prioritera bloggandet när jag inte vet om nàgon läser den! Sà kommentera... annars blir det BLOGGTORKA!

AND ALL OF YOU RELATIVES THAT'S READING THIS BLOG, OR LOOKING AT THE PHOTOS... PLEASE GIVE A COMMENT;) PLEASEEEEEEE

7 kommentarer:

Ulrika sa...

Hmm, tror du kanske att det är årstiden som gör att kommentarerna uteblir? Jag får nästan inga kommentarer för tillfället heller... :-( Å andra sidan kommenterar jag ju inte så mycket själv heller. Men visst är det roligare att blogga när man får kommentarer! :-)

Du lägger upp många fina bilder på Julian som växer och blir större för var dag som går.

Nu har vi snart bott här i Schweiz i ett år och fortfarande har vi inte träffats! :-) Men det är ju så det blir när man inte bor supernära varandra. Det är i alla fall roligt att följa en annan svenskas liv här i Schweiz.

Ha det gott!

Anonym sa...

ett av filles första ord var "mölamla" vilket självklart betytder ramla. så säkert säger lillknoddas hoppa. det är ett väldigt viktigt ord dessutom! Nu byter jag ämne. ämne bytt. i torsdag hade vi kyrkisavslutning i kyrkan, och som alltid denna termin avslutades allt med att det regnade massa pappershjärtan från kupolen. fick senare höra av en förskolelärare ett av samtalen som försegått vid lunchbordet:;
Anna 5 år: - Vem släppte ner alla hjärtan?
Nils 4 år : Det var Jesus Krist.
Alva 4 år:- Nä, en ängel tror jag
Oscar 4år: - DET VAR BATMAN!!

Puss från Gudmor

Anonym sa...

Jag läser här varje dag men kommenterar väl inte så mycket, jag ska skärpa mig.

Varsågod Julian till hoppgungan även om jag inte betalt den än, gör det när jag träffar din mamma i sommar.

Kram kram från morbror Micke

Vonkis sa...

Sannerligen, kommentarer är alltid roliga ;-)

skoggie sa...

hejan igen! jälv är jag okyldig.. har inte haft tid att vara inne den enate tiden... Älkar att läa inläggen ock! Ja, om agt... taffan har pillt på datorn...

Anonym sa...

Ja, här har vi nog en skyldig! Går in och kikar ibland, måste ju se hur lillen växer... men det har nog inte blivit så mångakommentarer. Ska skärpa mig!!

kram jessica

Marion sa...

Flåt! Jag kikar ofta in, men allt för dålig på att komentera. GÖr det tydligen så sällan att jag lyckas glömma inlogget mellan gångerna. Jag har förresten läst mailet om platsbytet den stora dagen.
Kramis